De organisaties waarmee
wij samenwerken

Deze organisaties gingen u voor:

Issue en Sentimentanalyse afdeling bestuur

 

De Afdeling bestuur van de provincie Zuid-Holland zocht een partij die hen kon helpen om beter aan te voelen wat er politiek-bestuurlijk speelt in de Zuid-Hollandse gemeenten. Snelle inzichten in trends, sentimenten, kansen én gevaren zijn belangrijk om goed en tijdig in te spelen op relevante ontwikkelingen.

 

 

Sneller Inzicht en Beter Advies

 

DataCrunch verzamelt informatie zoals lokale kranten, politieke partijen en sociale media en analyseert deze op basis van hun ontwikkelde algoritme. Dit algoritme selecteert de relevante berichten (‘hot topics’ en sentimenten) uit al deze data. Deze berichten worden op gemeentelijk en regionaal niveau getoond. Met de tool bespaart de provincie veel tijd, omdat zij niet meer handmatig het nieuws hoeven op te zoeken. Tevens komen gevoeligheden en signalen vroegtijdig in beeld waardoor er sneller en gepaster advies kan worden gegeven.

Voorkomen van online kindermisbruik op social media

 

DataCrunch heeft voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid de uitdaging aangegaan om een tool te ontwikkelen dat online kindermisbruik kan voorkomen. Deze tool is een mobiele applicatie geworden wat tekst monitort dat duidt op online kindermisbruik. Omdat de doelgroep (kinderen tussen de 8 en 10 jaar) veel online is met de smartphone is deze applicatie hiervoor specifiek geoptimaliseerd. 

 

Safebird
 

SafeBird is ontwikkeld om online seksueel misbruik te voorkomen voor kinderen. Dit doen we door ouder op de hoogte te stellen wat kinderen op social media doen. Op deze manier wil Safebird meehelpen om kinderen te helpen veilig online op social media mee te doen. Onze machine learning algoritme zorgt ervoor dat alleen mogelijk schadelijke berichten worden gedetecteerd en gecommuniceerd. Voor meer informatie kijk op www.safebird.app

Klaar om crunched data in actie te zien?

Name

Email

Subject

Your Message

DataCrunch

© 2019 Copyright, All Rights Reserved by DataCrunch