Ontmoet het team

DataCrunch is een organisatie dat de manier waarop wij tekst lezen en analyseren automatiseert met gebruik van Artificial Intelligence en machine learning. Onze unieke vaardigheden komen uit verschillende markten waardoor wij uw volgende data project tot een succes maken. Ons team bestaat uit onderzoekers, ex-Googlers en programmeurs die allemaal een passie hebben voor data.

Wesley van Westenbrugge

 

Wesley van Westenbrugge is een ex- Googler, ondernemer en data liefhebber. Wesley heeft in de afgelopen jaren veel bedrijven geadviseerd, waardoor zijn passie voor data alleen maar groeide. Voordat Wesley mede-oprichter is geworden van DataCrunch, trainde hij bedrijven in de online marketing wereld. 

 

Advisory Board

Kostas Stoitsas

Victor van Pelt ( Advisor ) 

 

Victor van Pelt (PhD) is een bekende academicus. Victor heeft veel verschillende onderzoeken gedaan op heb gebied van accounting. Victor zijn expertise gaat ver buiten dat, hij geeft daarom ook advies aan DataCrunch op het gebied van technische aspecten en statistiek.

Kostas Stoitsas ( Advisor ) 

 

Kostas Stoitsas (PhD) is een voormalig chemisch ingenieur met uitgebreide ervaring in dynamische onderzoeksomgevingen (universiteit, onderzoeksinstituten, chemische industrie). Omdat hij altijd dicht bij het datagedeelte van zijn werk stond, groeide hij de laatste jaren uit tot een datawetenschapper. Kostas heeft een passie voor machine learning, terwijl zijn expertise ligt bij Natural Language Processing.

Ik wil gecrunchde data in actie zien!

Name

Email

Subject

Your Message

DataCrunch

© 2019 Copyright, All Rights Reserved by DataCrunch